Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam lekką, ale pożywną sałatkę. Przygotowanie nie zajmie więcej niż piętnaście minut.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 21
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 79
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 86
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 73
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 21
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 79
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 86
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 73
Składniki
Brokuł podzielić na cząstki i obgotować około 5 minut w osolonej wodzie. Jajka obrać i pokroić na ćwiartki. Talerz, na którym będziemy serwować danie, wyłożyć umytymi i porwanymi liśćmi sałaty. Następnie dekoracyjnie ułożyć brokuł, natkę pietruszki, jajka i pokrojony ogórek. Całość posypać pokrojonym szczypiorkiem. Przygotować sos. Jego składniki wymieszać ze sobą. Czosnek oczywiście trzeba przepuścić przez praskę. Na koniec sałatkę polać sosem czosnkowym.