Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięsa. Dla nich ta sałatka i nie tylko.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Groszek i kukurydzę osączyć na sicie. Krążki ananasów pokroić na małe kawałki. Ser żółty zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać pokrojoną natkę pietruszki. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku oraz majonez, przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku i sos spod ananasów. Dokładnie wymieszać. Gotowe. Smacznego Można zrobić podwójną porcję. Podzielić i do jednej części dodać mięsko np szyneczkę pokrojoną w kostkę lub pokrojone kawałki gotowanego/ pieczonego kurczaka.