Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Mięso pokrój a cieniutkie paseczki podsmaż na oliwie podlej troszkę wodą podduś do miękkości odparuj całą wodę i dodaj około połowę opakowania przyprawy do gyrosa zestaw do wystygnięcia.Papryki pokrój w drobniutką kostkę ogórki konserwowe także w drobniutką kostkę słonecznik i dynię upraż na suchej patelni i pozostaw do wystygnięcia. Przygotuj sos majonez wymieszaj z jogurtem greckim dodaj przeciśnięty czosnek i przyprawę do gyrosa dopraw sola i pieprzem.
Kapustę poszatkuj i przekładaj do miski warstwami 1 warstwa kapusta papryka ogórki mięso sos ziarna i grzanki i tak kolejne warstwy aż wszystkie produkty będą w misce na ostatniej warstwie ziarna i grzanki mają być na sosie.