Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekładana sałatka warzywna z mięsem kurczaka.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 60
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7153
Polecam.
Odsłon: 1669
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 60
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7153
Polecam.
Odsłon: 1669
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w cienkie paski dodajemy do nich przyprawę kebab, troszkę bazylii i odstawiamy na 2-3 godziny. Po tym czasie smażymy dodając na patelnię troszkę magii.
Gdy mięso ostygnie wykładamy na spód miski i polewamy keczupem pikantnym. Na polane keczupem mięso kładziemy drobno posiekaną cebulę.
Na cebulę kładziemy majonez
Dalszą warstwą jest po kolei kukurydza, papryka, ogórek konserwowy i ogórek kiszony oraz jajka.
Na jajka kładziemy majonez a na majonez poszatkowaną kapustę pekińską.