Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
sałata drzemy na mniejsze kawałki
ogórek, pomidor kroimy w kostkę, cebule w piórka, oliwki zielone w pół, ser feta w kostkę.
wszystkie składniki przekładamy warstwami (NIE MIESZAMY)
na końcu rozrabiamy 1 sos (3 łyżki wody, 3 łyżki oleju). Polewamy sałatkę. Możliwa jest do spożycia po 15 min.