Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka nie zajmie więcej niż 3 minuty, a jest zdrowa i pożywna, jeśli zjedzona z pieczywem. Oliwa z oliwek z oregano i mój ulubiony olej bazylią, czosnek, pomidor dodają więcej smaku sałatce.
Nóż i deska do krojenia, łyżka, miska
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1752
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1752
Składniki
Pomidor i szczypior pokroić w kawałki, ser mozzarella, a resztę składników połączyć w misce z pokrojonymi składnikami.
Sałatkę pokropić sokiem z cytryny, oraz oliwką z oliwek: bazylią, czosnek pomidor oraz oliwą z oregano.
Jemy z pieczywem.