Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży, czerwony pomidor, chrupiąca papryka, cebula i ogórek, stanowią doborowe towarzystwo dla sosu ze świeżymi ziołami. Sałatka idealna do dań z grilla bądź jako dodatek do obiadu.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Wraz z papryką pokroić w kostkę. Cebulę posiekać w drobne pióra, ogórka pokroić w półplasterki. Składniki sałatki przełożyć do miski. W małej misce połączyć oliwę z solą i pieprzem oraz z ziołami, dodać natkę i szczypiorek, wymieszać. Sos dodać do sałaki, delikatnie połączyć.