Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 33
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7197
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 33
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7197
Składniki
Ananas odsączyć z zalewy pokroić w kostkę, jabłka pokroić w kostkę. Rodzynki namoczyć i odsączyć. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z majonezem.Wszystko wrzucić do miski dobrze wymieszać i odstawić na 30 min.do lodówki.