Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wyraźnym smakiem chrzanu, ale dzięki pozostałym składnikom ma też słodki i delikatny posmak.Można ją zrobić na święta wielkanocne lub na inną okazję. Bardzo mi posmakowała i często będzie się pojawiać u mnie. Przepis w/g Ewa gotuje.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Z chrzanu odcisnąć wodę, przełożyć do miski.
Ananasa i ogórki pokroić w kostkę ( ogórki można zetrzeć na tarce jarzynowej), szczypiorek posiekać.
Jajka ugotować na twardo,obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Wszystko połączyć z chrzanem. Dodać majonez, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.