Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
odcinamy glowki brokul, wsypujemy rodzynki na oko mala garsc kto jak lubi, kroimy cebule w drobna kostke dosypujemy, ilosc cebuli tez wedlug uznania, ja to robie na oko tzn. zalezy ile mam brokulow.
majonez mieszam z cukrem i octem, ma wyjsc slodko kwaskowaty dresing. mieszam to wszystko i zostawiam zeby sie przegryzlo na pare godzin.
brokuly zeby byly chrubkie zalewam woda z odrobina soli na godzine przed robieniem salatki.