Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata i sos tworzą idealna kompozycję z delikatnym jajem
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7238
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7238
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Składniki
Ugotowałam jaja, żeby żółtka nie miały niebieskiej obwódki, gotuje sie je nie więcej niż 8 minut od zagotowania. Jeśli chce się jeszcze delikatniejsze żółtko, można je gotować 3 minuty , wyłączyć ogień i zostawić jaja w gorącej wodzie przez kolejne 10 minut. Wymieszałam śmietanę z majonezem i musztarda, doprawiłam odrobiną soli- majonez i musztarda już są słone. Na sałacie ułożyłam jaja, wszystko polałam sosem, posypałam szczypiorem i pieprzem. Smacznego :)