Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wykorzystałam to, co było w lodówce i wyszło naprawdę pysznie: chrupka sałata, słodkie gruszka I figa przełamane 3 serami, do tego podkręcający wszystko dressing z musztardy, miodu i mojego ukochanego octu balsamicznego.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 127
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 127
Składniki
Na talerzu ułożyć sałatę, na niej ułożyć pokrojone gruszkę, figę, awokado, borówki, sery pleśniowe. Posypać płatkami parmezanu. Miód wymieszać z musztardą, doprawić octem balsamicznym. Dressingiem polać sałatę, można posypać dodatkowo kiełkami. Porcja pysznej i zdrowej sałaty gotowa :)