Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na świąteczny stół. :)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 72
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1701
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 72
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1701
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Składniki
Buraki gotujemy, następnie ścieramy je na tarce o dużych oczkach. Jajka gotujemy na twardo. Płaty śledziowe moczymy w wodzie a następnie kroimy w kostkę. Ogórki i cebulę również kroimy w kostkę. Jajka kroimy na ćwiartki. Żółty ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Układamy warstwowo: -buraki -śledzie -cebula -ogórek -jajka
3. posypujemy startym żółtym serem.