Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, oryginalne połączenie składników to sukces smakowy tej sałatki ;)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 123
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 123
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Rukolę dokładnie opłukać pod bieżącą wodą i przesuszyć na sicie. Następnie przełożyć ja na półmisek. Pomarańczę obrać, podzielić na części, a tez kolei przekroić na pół, wyłożyć na sałatkę. Dodać owoce granatu i plastry sera camembert (smak dowolny, u mnie był orzechowy). Całość skropić sokiem z pomarańczy i granatu. Smacznego!