Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, dodająca sił witalnych suróweczka - dokonała do obiadu lub jako samodzielna przekąska.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Marchewki i buraki obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach - odsączamy z nadmiaru soku. Następnie dodajemy 3 łyżeczki tartego chrzanu (możemy też użyć świeżego korzenia). Wszystkie warzywa mieszamy, dodajemy majonez, ocet jabłkowy, słodzimy i doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)