Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty, jako dodatek do obiadu. Pasuje do każdego dania jest bardzo zdrowa i smaczna. Zapraszam serdecznie na film z przepisem i życzę Wszystkim smacznego.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1102
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 256
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1102
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 256
Składniki
Zaczniemy od odciśnięcia i pokrojenia kapusty. Przygotujcie sobie większą miskę, wrzucimy do niej rozdrobnioną kapustę, marchewkę startą na drobnym oczku, jabłko starte na grubym oczku, drobno pokrojony szczypiorek, olej, cukier, pieprz i odrobinę soli. Całość dokładnie mieszamy i pyszna surówka z kiszonej kapusty gotowa. Jest to podstawowa wersja, pamiętajcie że zawsze możecie dorzucić do niej swoje ulubione składniki. Zapraszam serdecznie na film z przepisem i życzę smacznego.