Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ I POSOLIĆ
RZODKIEWKI POKROIĆ W TALARKI
SZCZYPIOREK POSIEKAĆ
4,MARCHEWKĘ ZETRZEĆ NA DROBNEJ TARCE
CEBULĘ POKROIĆ W KOSTECZKĘ
DOPRAWIĆ PIEPRZEM,DODAĆ TROCHĘ OLEJU,WYMIESZAĆ I CHRUPAĆ