Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pełna smaku sałatka z tuńczykiem i jajkiem. Jest bardzo prosta do przygotowania. Sprawdzi się na lunch do pracy, kolację lub imprezową przekąskę.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1568
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1568
Składniki
Jajka ugotuj na twardo (przez około 10 minut we wrzącej wodzie). Ugotowane jajka odstaw do wystudzenia, następnie obierz ze skorupki i przekrój na pół lub podziel na ćwiartki.
Mix sałat wyłóż do miski. Dodaj rozdrobnionego tuńczyka z puszki, i odsączoną z zalewy kukurydzę. Zielonego ogórka umyj i pokrój na plasterki. Pomidorki koktajlowe opłucz i pokrój na połówki. Dodaj jajka.
W miseczce wymieszaj majonez z jogurtem greckim i przyprawami. Sałatkę z tuńczykiem i jajkiem połącz z sosem. Smacznego!