Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka do potraw z grilla. Robi się ją bardzo prosto, a sam proces przygotowania trwa nie dłużej niż 15 minut. Wystarczy pokroić warzywa i ser, a następnie połączyć sałatkę z lekkim dressingiem na bazie oliwy.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 179
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1419
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 299
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 232
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 60
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 179
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1419
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 299
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 232
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 60
Składniki
Warzywa opłucz i osusz. Pomidorki koktajlowe pokrój na ćwiartki, ogórka w plasterki, paprykę w paseczki.
Ser sałatkowy wyciągnij z opakowania, odlej zalewę, pokrój w kostkę.
Mix sałat wyłóż do miski. Dodaj pokrojone warzywa, ser i odcedzone z zalewy oliwki.
W miseczce połącz wszystkie składniki dressingu: sok z cytryny, oliwę, miód, zioła i przyprawy. Gotowym sosem polej warzywa. Prosta sałatka na grilla jest gotowa do serwowania!