Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i świetne nie tylko do grilla
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Sos najlepiej przygotować 1-2 dni wczesniej,ser zetrzeć na drobnej tarce,czosnek rozgnieść praską.Wymieszać składniki ze śmietaną,doprawić sola i pieprzem do smaku-odstawić do lodówki.
Pomidory,sparzyć obrac ze skóry (jak ktoś lubi może dodać ze skórą)pokroić wg uznania(w cm plastry lub w ósemki albo w średniej wielkosci cząstki/kostkę) zalać wcześniej przygotowanym sosem, posypać posiekana natką.Życzę smacznego