Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś znalazłam podobny przepis na sałatkę gdzie było napisane " tajska sałatka". Niech będzie tajska, grunt że dobra i będę ją robić częściej.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Mięso pokroić w cienkie paski, jeśli mamy ugotowane chwilę przesmażyć na patelni z odrobiną soli i pieprzu. Marchew i ogórek pokroić w cieniutki słupki ( dobrze wychodzi temperówką kuchenną ). Wymieszać z pokrojoną w paski sałatą. Sos. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i polać warzywa. Na koniec dodać upieczone mięso.