Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli potrzebujesz pomysłu na szybką, smaczną sałatkę, która zaskoczy Twoich gości to trafiłeś idealnie. Zapraszam na odmieniony miks sałat z dodatkiem miodu i prażonego słonecznika. Mała zmiana, a smak obłędny. Spróbujcie sami :
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 219
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 219
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Składniki
Ogórek, pomidorki i paprykę umyć i osuszyć. Pomidorki przekroić na połówki. Ogórek obrać i pokroić w dużą kostkę, podobnie jak paprykę. Słonecznik przyrumienić na suchej patelni ok. 5 min. ciągle mieszając. Ser mozarella "poszarpać" na kawałki W miseczce dokładnie wymieszać sos koperkowo-ziołowy z miodem, oliwą i wodą.
Miks sałat przełożyć do dużej miski, dodać pokrojone warzywa, chrupiący słonecznik i ser mozarella całość zalać przygotowanym sosem koperkowo-ziołowym, a następnie delikatnie, ale bardzo dokładnie wymieszać.
Smacznego :)