Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli marchewki na ciepło. Tym razem w azjatyckim stylu.
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 73
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 90
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 268
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 73
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 90
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 268
Składniki
Marchewki obieramy, kroimy na zapałkę. Imbir osączamy z zalewy siekamy. Czosnek siekamy. Ananas razem z syropem przekładamy do miski, mieszamy z warzywami, sosem sojowym. Wrzucamy na rozgrzany wok. Redukujemy z nadmiaru płynu. Dodajemy sos ostrygowy i cukier. Chwilę smażymy.