Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze warzywa są najsmaczniejsze!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
Kapustę i ogórki pokroiłam na jak najcieńsze plasterki na mandolinie. Paprykę i jabłko na wiórka. Pomidora i pora w kosteczkę. Szczypiorek i natkę posiekałam. Doprawiłam octem, cukrem i solą i oliwą. Wymieszałam i zostawiłam do przegryzienia.
:D
Smacznego :)