Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i treściwa sałatka do przygotowania w kilka minut.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 68
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1694
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 68
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1694
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Składniki
Brokuł umyć, rozebrać na różyczki , ugotować. Rzodkiewkę umyć pokroić w kostkę. Ser feta pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w ćwiartki, umieścić w salaterce.
Żurawinę przepłukać ciepłą wodą . Wystudzony brokuł oraz nerkowca dodać do salaterki.
Doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do sałatek, wymieszać , pod koniec dodać oliwę z oliwek.