Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, niskokaloryczna i szybka w wykonaniu sałatka. Serdecznie polecam.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Kalafior ugotować w lekko osolonej wodzie, wystudzić i pokroić na różyczki. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić. Pokroić też umyte pomidory, cebulę, czosnek, żółty ser. Sałatę umyć i porwać na kawałki. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać sól, pieprz i paprykę wędzoną. Polać dressingiem. Jeszcze raz wymieszać. I już gotowe.