Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i łatwa do przygotowania:)
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 109
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 109
Składniki
Białą kapustę drobno poszatkować,posypać solą.Odstawić na 15-30 minut aż kapusta trochę zmięknie.Cebule czerwoną pokroić w cieniutkie piórka,cebulę białą pokroić w drobną kostkę.Z ogórka zielonego i pomidorów usunąć nasiona i pokroić w kostkę.Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Resztę składników pokroić według uznania.
Wszystko razem wymieszać.Doprawić ,dosypać gotowy sos(nie mieszając z olejem).Dolać trochę oleju.Znowu wymieszać.Jogurtu dodajemy tyle aby tylko lekko pokrył warzywa,dodajemy go dopiero przed podaniem.Smacznego:)