Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Kapustę pokroiłam i podgotowałam 15 minut w niewielkiej ilości wody. Wodę odlałam niezbyt dokładnie, kapustę zsunęłam na bok. Dodałam smalec i pokrojony czosnek i pastę chili.. Gdy czosnek zaczął pachnieć, wszystko wymieszałam, dodałam obranego i pokrojonego w kosteczkę pomidora. Doprawiłam do smaku solą. a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Smacznego :)