Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domową kapustę kiszoną można wykorzystać na wiele sposobów. Jednym z nich jest podsmażenie. Dodatek suszonych grzybów powoduje niesamowity aromat.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 53
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7145
Polecam.
Odsłon: 1640
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 53
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7145
Polecam.
Odsłon: 1640
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
1. W rondlu rozpuszczam smalec gęsi. 2. Kapustę wkładam do rondla. 3. Dosypuję pieprzu. 4. Dokładam grzybki.
5. Smażę na małym ogniu, przewracam kilka razy. 6. Gotowa kapustka ma złoty kolor. Można ją lekko zaciągnąć mąką.