Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
Ugotować kalafior uważając,aby się nie rozgotował i zachował kształt,delikatnie odcedzić,ostudzić i wyłożyć na salaterkę na zielone liście sałaty.Oblać majonezem i udekorować cząstkami pomidora lub papryki i plasterkami jajka ugotowanego na twardo.Po wierzchu posypać siekaną natką pietruszki.