Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne koreańskie kimchi z gruszki. Idealne połączenie słodyczy z pikanterią. Do zabarwienia użyłam soku z naszego buraka.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz gruszki. Gruszki obierz, pokrój w kostkę i wymieszaj z pozostałymi składnikami. Przykryj odstaw w temperaturze pokojowej na pół dnia. Potem przełóż do lodówki. Mogą leżeć 2-3 dni, chociaż u mnie zazwyczaj giną pierwszego dnia. Przed podaniem dodatkowo posypuję sezamem i szczypiorkiem.