Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PRZEPYSZNA SAŁATKA
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
FASOLKĘ NALEŻY UMYĆ ,POKROIĆ NA KAWAŁKI,ZAGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE..NA PATELNI ROZGRZAĆ OLEJ ,DODAĆ WYCIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK,LEKKO PODDUSIĆ, DODAĆ MĄKĘ ,WYMIESZAĆ,(NIE RUMIENIĆ) WLAĆ MLEKO ,CIĄGLE MIESZAJĄC ABY NIE POWSTAŁY GRUDKI, NASTĘPNIE DODAĆ UGOTOWANĄ FASOLKĘ,DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM, WYMIESZAĆ.PODAWAĆ NA CIEPŁO JAKO PRZYSTAWKĘ DO OBIADU. SMACZNEGO!