Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najsmaczniejszych surówek tym razem w czerwonej wersji.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Składniki
Kapustę szatkujemy, przekładamy warstwami do miski, każdą oprószając lekko solą ( 1 szczypta na warstwę ). Ugniatamy, odstawiamy na godzinę by zmiękła. Po pół godziny ugniatamy ponownie. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę drobno siekamy zasypujemy solą, odstawiamy na kilka minut. Kapustę mieszamy z marchewką, cebulą, majonezem, oliwą i sokiem z cytryny. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Koperek siekamy, mieszamy z surówką.