Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Ugotowałam kolorowe buraczki, 1 godzinę umyte w skórce. Buraczki obrałam i pokroiłam w plasterki. Cebulę pokroiłam w cienkie talarki. Dodałam oliwę- można zastąpić olejem rzepakowym, dodałam sól, pieprz, sok z cytryny i cukier- do smaku. Jeszcze trochę naci pietruszki i gotowa sałatka! Smacznego :)