Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak świeże surówki z kapusty, o tej porze roku jest najsmaczniejsza. Prosto i niewiarygodnie smacznie.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 41
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 82
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1091
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 126
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 41
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 82
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1091
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 126
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Składniki
Kapustę poszatkowałam, pora pokroiłam w kosteczkę a jabłko starłam na mandolinie na zapałkę. Dodałam ocet ryżowy i olej sezamowy w proporcji 1:3, wystarczy naprawdę niewiele. Jeszcze szczypta soli. Jabłko dodaje słodkiego smaku. jeszcze biały sezam. Surówkę najlepiej jest zrobić co najmniej godzinę przed podaniem, wtedy kapusta zmięknie i będzie rewelacyjna w smaku. Drugiego dnia jest przepyszna!
Smacznego :)