Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sól ziołową można łatwo przygotować w domu, na bieżąco i na zapas.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Składniki
Sól wymieszać z świeżymi posiekanymi ziołami i rozdrobnić blenderem lub krótko młynkiem do kawy . Mieszankę wyłożyć na blaszce pokrytej papierem do pieczenia. Włożyć do rozgrzanego do 180 C i wyłączonego piekarnika. Najlepiej zrobić to po upieczeniu jakiegoś ciasta, ja tak właśnie robię, żeby wykorzystać ciepło piekarnika. Ci kilka minut możemy przemieszać. Gdy piekarnik wystygnie, wyjąć sól i przesypać do szczelnego słoiczka.