Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w krążki. Grzyby ugotować w 1 litrze wody.
Odgotowane grzyby dusić w oleju 5 min. Marchew, cebulę i paprykę dusić w oleju przez 10 min. Połączyć razem grzyby z warzywami i dodać sól, cukier, pieprz, ocet, ogórki oraz koncentrat – dusić 30 min.
Włożyć do słoików i pasteryzować 30 min.