Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka z cukini , mało jest przetworów z tego warzywa, a warto robić bo jest bardzo dobra
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 364
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 65
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 364
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 65
Składniki
Cukinię obieramy , czyścimy z gniazd nasiennych i kroimy w plasterki.Marchew tez kroimy w pasterki. Cebulę obieramy kroimy w krążki, zieleninę posiekać .Przygotowane składniki przekładamy do miski , garnka, dodajemy pieprz, ziele ang., gorczycę , zmiażdzony czosnek, doprawiamy cukrem i solą./ bez octu /. Wszystko mieszamy i zostawiamy na 24 godz.
Na drugi dzień , dopiero dodajemy o c e t , dokładnie mieszamy, wkładamy do słoików, dodajemy też sok , który pusciły warzywa.Pasteryzujemy 25 minut.