Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 52
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 60
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 52
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 60
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 56
Składniki
Cukinie obrać i pokroić w niewielkie słupki.
Cebulę pokroić w piórka.
Każde warzywo włożyć do osobnego naczynia, posolić. Po 2 godz odcedzic, połączyć, dodać startą marchew na grube wiórki, dobrze wymieszać.
Przygotować zalewę z octu, wody i cukru. Wrzącą zalewą zalać warzywa. Gotować 10 min. Gorące przełożyć do wyparzonych słoików.
Pasteryzować 10-15 min