Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, warto mieć kilka słoiczków w zanadrzu :) Przepis znaleziony w starej gazetce "Przyślij przepis"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5339
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5339
Składniki
Ogórki, jabłka i marchewki obieramy. Kapustę siekamy. Ogórki i marchewkę kroimy w plasterki, cebulę w półplasterki. Pomidory i jabłka siekamy w kostkę. Wszystkie warzywa wrzucamy do dużej miski.
Składniki zalewy zagotowujemy i zalewamy warzywa. Mieszamy i odstawiamy na 2-3 godziny, od czasu do czasu całość mieszamy. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy przez 20 minut.