Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek na zimę do sosów oraz do drugiego dania.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 148
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 44
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 108
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 148
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 44
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 108
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, opłukać i pokroić w paski. Następnie podsmażyć w garnku na oleju, posiekaną cebulę, paprykę i jabłka starte na grubej tarce. Wrzucić drobno pokrojone pomidory, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Wsypać natkę pietruszki, dodać ziele angielskie, wymieszać i przełożyć sałatkę do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25-30 minut.