Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 181
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 181
Składniki
Wykonanie: Paprykę opłukać, oczyścić z nasion i posiekać razem z cebulą. Następnie zalać wrzącą wodą i odstawić na 10 minut, po czym dokładnie odcedzić. Ocet zagotować z cukrem i przyprawami, włożyć warzywa i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut pod przykryciem. Gorącą sałatkę przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.