Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do obiadu przez cały rok
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 74
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 134
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 74
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 134
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać i pokroić w talarki razem z cebulą, a marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Następnie wymieszać, dodać natkę pietruszki, posiekany czosnek, wlać olej i ocet. Po czym doprawić solą i cukrem, raz jeszcze dobrze wymieszać i odstawić na godzinę. Sałatkę przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 15 minut.