Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek ostrej papryczki i miodu nadaje zalewie świetnego smaku. Polecam do wypróbowania.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 136
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 114
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 136
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 114
Składniki
Umyte ogórki przełożyć do miski i zalać na godzinę zimną wodą. Po godzinie wodę zlać a ogórki ułożyć w słoju , przekładając łodyżkami koperku, ząbkami czosnku i suszoną papryką, oraz ziarnkami czarnego pieprzu. W letniej wodzie rozpuścić sól i miód. Zalać ogórki. Odstawić w ciepłe miejsce na dwa, trzy dni.