Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe pesto z czosnku niedźwiedziego.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Opłukane i odsączone liście czosnku niedźwiedziego miksujemy wraz z pozostałymi składnikami w blenderze..
Zmiksowane składniki przekładamy do małego słoiczka. Przechowujemy w lodówce nawet przez 3 tygodnie. Podajemy z makaronem pełnoziarnistym i serem białym lub FETA.