Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do kanapek.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, oczyścić z nasion i zmielić. Następnie dodać cukier i gotować 15 minut na wolnym ogniu. Całość wymieszać, dodać kwasek i kilka kropli aromatu cytrynowego. Przelać do małych słoiczków, pasteryzować 15 minut i używać do kanapek, jaj, pieczeni i deserów.