Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na paprykę na zimę zapraszam po przepis.
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2317
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 730
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 4148
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2317
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 730
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 4148
Składniki
Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych pokroić w paski dowolnej grubości , sparzyć w garnku 0,5 godziny .Do każdego słoika kilka ziaren ziela angielskiego i pieprz w ziarnkach kilka goździków, liść laurowy,.5 szkl wody, 1 szkl octu, 1 łyżka soli składniki zagotować. Ułożoną ciasno w słoikach paprykę zalać zalewą i patetyzujemy na mokro 15-20.Gotowe słoiki odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły .