Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przetwory, to przetwory ;) Tym razem z Małgosią, która robi świetne <3 ogórki kiszone w studni, WYMIATAJĄ! Dziękujemy :*
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 136
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 37
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 89
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 136
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 37
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 89
Składniki
Cukinie obieramy, kroimy na kawałki w zależności od ich długości (tak by zmieściły się w słoiku) i kroimy wzdłuż w słupki. Na dno słoików wkładamy kwiat kopru i ciasno upychamy cukinie, wrzucamy po łyżeczce gorczycy, parę ziarenek pieprzu, 2 ziarenka ziela resztę składników zagotowujemy i zalewamy. Słoiki mocno j zakręcamy i przewracamy do góry dnem. Studzimy.