Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki z musztardą chyba każdy zna. Ja wzbogaciłam je o nutkę ostrości czyli dodałam tabasco. Jeszcze ich nie próbowałam bo muszą się przegryźć. Zalewa miała fajny smak więc ogórki będą dobre. I możecie wykorzystać ogórki większe, nie muszą być małe.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 152
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 46
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 111
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 152
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 46
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 111
Składniki
Ogórki umyć, obrać i pokroić na ćwiartki. Usunąć gniazda nasienne i pokroić jeszcze na połówki. Nałożyć ogórki do słoików. Składniki zalewy zagotować i zalać nią ogórki. Zakręcić słoiki i pasteryzować 10 minut od zagotowania wody w garnku. Wystudzone słoiki z ogórkami przechowywać w chłodnym miejscu.