Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczną i łatwą w przygotowaniu mizerię w oleju do słoików na zimę .
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 447
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 58
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85666
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 163
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 447
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 58
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85666
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 163
Składniki
Ogórki umyj nie obieraj i pokrój w cienkie plasterki razem z cebulą. Dodaj sól, wymieszaj i odstaw na 1,5 godziny.
Następnie dodaj ocet, olej, cukier i pieprz, wszystko razem wymieszaj . Słoiki umyj, osusz i wkładaj mizerię do słoików, szczelnie zamykając.
Na dnie garnka ułóż ściereczkę, wstaw słoiki i zalej wodą, zagotuj . Pasteryzuj około 15-20 minut . Po wyjęciu odwracaj do góry dnem . Po wystudzeniu przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu .